la 10. lokak.

|

Tanssistudio Razzmatazz

Ecstatic Dance Tampere // DJ Mikko Heikinpoika

Tervetuloa värikkäälle ja villille tanssimatkalle! Tällä kertaa musiikista vastaa DJ Mikko Heikinpoika.

Registration is Closed
See other events
Ecstatic Dance Tampere // DJ Mikko Heikinpoika

Time & Location

10. lokak. 2020 klo 18.30 – 22.30

Tanssistudio Razzmatazz, Aleksis Kiven katu 18b, 33210 Tampere, Finland

About The Event

Tervetuloa värikkäälle ja villille tanssimatkalle! Tällä kertaa musiikista vastaa DJ Mikko Heikinpoika.

Mikko Heikinpoika on muusikko ja musiikkituottaja. Hänellä on syvä yhteys transsiin tanssin kautta ja valitsemallaan musiikilla hän luo ja pitää tilaa, joka on luotettava, syvä ja eheyttävä. DJ-seteissään Mikko yhdistää sekä omaa, että muiden tuottamaa musiikkia, seikkaillen eri genreissä ja tunnelmissa. Etelä-Amerikan rytmeistä Afrikan kautta Pohjoisen pallonpuoliskon jylhiin maisemiin unohtamatta modernia bassomusiikkia.

www.mikkoheikinpoika.com

Ecstatic Dance on vapaan tanssin muoto jota säestää genrerajoja rikkova musiikki, joka sulavasti liukuu tunnelmasta toiseen. Olet tervetullut tanssimaan juuri niin kuin haluat, isosti tai pienesti, maaten tanssilattialla tai hyppien korkealle ilmaan! Voit tulla sellaisena kuin olet tähän lämpimään ja avoimeen yhteisöön.

Illan kulku: 18:30 Ovet auki 19:00 Alkupiiri 19:15 Connection in Movement / Milla Linna 20:00 Ecstatic Dance / DJ Mikko Heikinpoika 22:00 Loppupiiri

Liput 20 € Holvi-kaupasta tai ovelta. Tilaa on rajoitetusti, joten suosittelemme ennakkolipun hankkimista Holvista. Rajoitamme kävijämäärän puoleen tilan kapasiteetista.

Paikka: Tanssistudio Razzmatazz Aleksis Kiven katu 18 B, 4.kerros 33210 Tampere Ovet suljetaan klo 20:30.

Ecstatic Dance pohjautuu kolmelle yksinkertaiselle periaatteelle: 1. Liiku kuten haluat 2. Ei puhetta tanssin aikana 3. Kunnioita tilaa, itseäsi ja toisia (ei kenkiä, alkoholia, puhelimia, voimakkaita hajusteita, kunnioitamme toisten henkilökohtaista tilaa ja sitä mikä tuntuu itselle oikealta ja hyvältä)

Suosittelemme, että saapuisit hyvissä ajoin mikäli olet ensimmäistä kertaa Ecstatic Dancessa. Käymme Ecstatic Dancen periaatteet läpi alkupiirissä.

Jääthän kotiin mikäli:

-sinulla on flunssan kaltaisia oireita -olet matkustanut Suomen ulkopuolella edeltävien 14 päivän aikana -olet altistunut koronavirukselle -tällaisissa tilanteissa saat lipun hinnan takaisin Holvin palvelumaksua lukuunottamatta

Olemme tietoisia toistemme henkilökohtaisesta tilasta ja kunnioitamme etäisyyttä jota kukin haluaa kanssaihmisten kanssa pitää. Suosittelemme maskin ja käsidesin käyttöä. Keräämme osallistujien puhelinnumerot ovella, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä tapahtuman jälkeen mahdollisissa korona-altistustilanteissa.

CONNECTION IN MOVEMENT / Milla Linna

Meidät valmistelee tanssiin workshop, jossa tutkitaan tapoja vahvistaa yhteyttä itseen ja toiseen ihmiseen liikkeen kautta. Tunnustelemme kuinka yhdistää oma liike, hengitys ja mieli, sekä minkälaisia liikelaatuja kehostamme löytyy. Tulemme tietoisemmaksi erilaista liikkeen dynamiikoista ja opimme leikkimään näillä vivahteilla tanssikokemuksemme rikastuttamiseksi. Taustaa tanssista ei tarvita. Kaikki harjoitteet tehdään pitäen etäisyyttä.

Tapahtuman järjestää Ecstatic Dance Helsinki/Tampere-tiimi, joka on tuonut Ecstatic Dancen Suomeen ja järjestää säännöllisiä tanssitapahtumia Helsingissä ja Tampereella.

Olet lämpimästi tervetullut!